18:e juli

Har börjat räkna ner, om ca 6 timmar tar jag semester och det känns så himla skönt. Även om det bara blir 1 vecka just nu (sparar resten till en utlandsresa längre fram), så hoppas jag att kommande vecka ska bjuda på härliga soligadagar ute i skärgården där jag tänker befinna mig.
 
Kommer dock att sakna min lilla tös till häst, jag vet att hon kommer vara i goda händer, men det är ju ändå min lilla gullunge. Och med tanke på att hon är så sällskaplig av sig, kommer hon inte lämna min sida när jag kommer hem igen. Det är en härlig känsla, att kunna få  en sådan relation med ett djur, höra henne gnägga när hon ser mig och kommer i full galopp vid insläpp om kvällen!.
 
Så ikväll blir det och fixa det sista innan jag åker i morgon. Ska även hinna hämta ut min lilla bil på verkstaden och glatt betala de ca 11 000 som reparationerna kommer kosta. Inte fullt så roligt, men skönt med en hel bil igen. Men kort och gott, att ha bil är sjutton mig ingen sparbössa och hade jag inte bott som jag bor hade jag nog valt ett liv utan bil!
 
På återseende!